Digital rådgivare? Du fattas oss!

Digital rådgivare? Du fattas oss!

Visserligen har vi inte träffats ännu, men vi vet redan att du är saknad. Du som älskar alla möjligheter den digitala världen erbjuder oss som arbetar med marknadsföring och kommunikation. Du som har koll på allt från CPC och CTR till True View och In Stream och förstår hur annonsering i sociala media funkar. Som dessutom tycker om att förklara och hjälpa dem som inte vet. Vårt ödmjuka orakel.

Vi har en plats här för dig. En stol ledig hos ett härligt gäng som både skrattar och kämpar tillsammans. Som tror på laget före jaget och låter alla komma till tals.

Tillsammans hjälper vi kunder i både offentlig sektor och den privata världen att kommunicera med just sin målgrupp. Smart, effektivt och kreativt.

Nyfiken? Läs vidare och skicka därefter in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer ske löpande.

 

Mer om oss och tjänsten

Vad roligt att du hittade hit! Vi, och Nowagruppen som vi är en del av, växer så det knakar – och framförallt växer vi på den digitala sidan. Vi behöver förstärkning av dig som har erfarenhet att av annonsera i köpta kanaler som Google Adwords, Facebook, LinkedIn och Snapchat. Har du även erfarenhet av SEO, Google Analytics, Programmatic och Content Marketing ser vi det som meriterande.

På Nowa tror vi på ”hire for attitude and train for skills”, dvs vi ser hellre en bra kemi än ett långt CV. Du kan lika gärna ha en bakgrund på kundsidan som på byråsidan. Det viktiga är att du är nyfiken, intresserad och strukturerad.

Vi tror att du är van att äga dina projekt från start till avslut och är en van lagspelare.

Du kommer till en byrå som tror på att erbjuda kommunikationslösningar i alla former. Våra kunder skall inte behöva vända sig till olika byråer för att lösa sina uppdrag och utmaningar. För att vi skall kunna erbjuda den trygghet och servicegrad vi vill behöver vi vara en del av ett större sammanhang. Där kommer Nowagruppen in – en koncern med företag aktiva i de flesta kommunikationsdiscipliner från event via medieköp till filmproduktion.

Vi sitter i ljusa, fina lokaler i centrala Göteborg och vi tror på en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Här arbetar vi något kortare dagar och har något längre semester än normalt. Dels som en kompensation för ett arbetsliv som har både toppar och dalar vad gäller belastning, men framförallt för att vi tror på att alla människor mår bra av att lyckas få ihop vardagspusslet. Självklart har vi friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

 

Ansök här

Endast .pdf eller .doc
Informationen som du lämnar kommer lagras internt hos Nowa Kommunikation för att kunna genomföra en rekryteringsprocess. Vill du ändra eller ta bort dina uppgifter, kontakta privacy@nowa.se.

 

Vill du träffas och prata mer om hur du kan vara med och forma vår digitala avdelning och dela med dig av din erfarenhet? Kontakta byråchef Michael Stenfeldt eller HR-ansvarig Ulrika Sandberg.

Kontaktuppgifter

Ulrika Sandberg
HR-chef
ulrika.sandberg@nowa.se

Michael Stenfeldt
Byråchef
michael.stenfeldt@nowa.se