Nowa söker medieplanerare/medierådgivare

Nowa söker medieplanerare/medierådgivare

Vill du vara del av en byrå och koncern som arbetar sömlöst över gränserna inom kommunikation?

Som medieplanerare/-rådgivare hos oss får du en unik chans att jobba i ett företag och en koncern som tar ett helhetsgrepp kring begreppet kommunikation. 
På Nowa hjälper vi kunder i både offentlig sektor och den privata världen att kommunicera med just sin målgrupp. Smart, effektivt och kreativt. 

Just nu växer vi och behöver förstärka vårt team, så tveka inte att ta kontakt!  

Vad kul att du hittade hit!

Som medieplanerare/-rådgivare hos oss kommer du att ha din bas i det vi kallar löpande beställningar och rådgivning åt våra kunder, men som medarbetare hos Nowa stöter du dagligen på de flesta delar av kommunikationsvärlden. Allt ifrån rådgivning kring rekryteringsannonsering till reklamfilm och PR-aktiviteter strömmar genom vår organisation. Du blir en del av ett företag med högt i tak och stort fokus på personalvård. Här tror vi på ”hire for attitude and train for skills”, dvs vi ser hellre en bra kemi än ett långt CV. Vi tror att du har en bakgrund inom media, antingen från byråsidan eller från mediesidan, men det är inget krav. 

Vi ser att du är trygg i arbetet som medieplanerare/-rådgivare och förstår vad vi menar med att det är bra att kunna Marathon, TS, Sesame osv. Vi tror att du är van att ta ansvar och att du är en van lagspelare. Framförallt tror vi att du är sugen på att bli en del av ett företag och en koncern som växer så det knakar.

Du kommer till en byrå som tror på att erbjuda kommunikationslösningar i alla former. Våra kunder skall inte behöva vända sig till olika byråer för att lösa sina uppdrag och utmaningar. För att vi skall kunna erbjuda den trygghet och servicegrad vi vill behöver vi vara en del av ett större sammanhang. Där kommer Nowagruppen in - en koncern med företag aktiva i de flesta kommunikationsdiscipliner från event, till medieköp, till filmproduktion.

Vi sitter i ljusa, fina lokaler i centrala Göteborg och vi tror på en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Här arbetar vi något kortare dagar och har något längre semester än normalt. Dels som en kompensation för ett arbetsliv som har både toppar och dalar vad gäller belastning, men framförallt för att vi tror på att alla människor mår bra av att lyckas få ihop vardagspusslet. Självklart har vi friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. 

Vill du träffas och prata mer om hur du kan vara med och komplettera vårt lag? 

Skicka in din ansökan nedan eller kontakta byråchef Michael Stenfeldt eller HR-ansvarig Ulrika Sandberg.

Endast .pdf eller .doc
Endast .pdf eller .doc
Länk till din LinkedIn-profil eller hemsida.
Informationen som du lämnar kommer lagras internt hos Nowa Kommunikation för att kunna genomföra en rekryteringsprocess. Vill du ändra eller ta bort dina uppgifter, kontakta privacy@nowa.se.