Nowa söker medierådgivare/medieplanerare

Nowa söker medierådgivare/medieplanerare

Vill du vara del av en byrå och koncern som arbetar sömlöst över gränserna inom kommunikation? Vi söker medierådgivare/medieplanerare!

Som medierådgivare/medieplanerare hos Nowa får du en unik chans att jobba i ett företag och en koncern som tar ett helhetsgrepp kring begreppet kommunikation.

Du kommer att ha din bas i mediakunskap och rådgivning åt våra kunder, men som medarbetare i Nowa stöter du dagligen på de flesta delar av kommunikationsvärlden. Allt ifrån rådgivning kring platsannonser till reklamfilm och PR-aktiviteter strömmar genom vår organisation.

Du blir en del av ett företag med högt i tak och stort fokus på personalvård. Vi tror att du har en bakgrund inom media, antingen från byråsidan eller från mediesidan, men det är inget krav. 

Du är trygg i arbetet som medierådgivare/medieplanerare och förstår vad vi menar att det är bra att kunna Marathon, TS, Sesame osv. Du gillar ordning och reda och sätter kunden i första rummet. Framförallt tror vi att du är sugen på att bli en del av ett företag och en koncern som växer så det knakar.
 

Ansök här

Sök genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mail till selected@nowa.se. Märk ditt mail med "MEDIERÅDGIVARE/MEDIEPLANERARE".

Endast .pdf eller .doc

 
Har du frågor?

Frågor kan besvaras av Ulrika Sandberg eller Michael Stenfeldt.

Ulrika Sandberg
HR-chef
ulrika.sandberg@nowa.se

Michael Stenfeldt
Byråchef
michael.stenfeldt@nowa.se