Redo för Almedalsveckan 2023?

v.26, tisdag till lördag 27/6-1/7.

Vet ni redan vad ni tänker göra under Almedalsveckan? Eller är ni fortfarande lite osäkra? Oaktat hur långt ni kommit i förberedelsearbetet vill vi få chansen att matcha era behov och önskemål med konkreta förslag och lösningar. Nowa är en av Almedalsveckans mest erfarna arrangörer med flera trädgårdar, lokaler och arenor med bästa tänkbara läge i Visby. Under de senaste tio åren har vi byggt upp en genuin erfarenhet, skaffa de rätta kontakterna och skapat förutsättningar för att kunna erbjuda professionellt stöd på attraktiva platser för seminarier, mingel, middagar och andra aktiviteter under Almedalsveckan.

Kontakta oss →
067A6588.jpg

Lyckas med era aktiviteter

Vår erfarenhet är er garanti för lyckade aktiviteter i Almedalen. Glöm strulande teknik, frusna besökare och andra negativa överraskningar. Vi vill att ni ska kunna fokusera på mötet med era deltagare och besökare – ert värdskap. Resten sköter vi.

Under almedalsveckan förra året genomförde vi större evenemang för ABB, Alektum, Pensionsmyndigheten, Sparbankerna, Tele2 med flera.

Inför sommaren förbereder vi aktiviteter tillsammans med flera nya spännande partners och uppdragsgivare som bland annat Djurens Rätt, Sveriges Riksdag, Derome och Varberg Energi.

Vi kan erbjuda följande

  • Vackra trädgårdar, lokaler, utställningsytor och gatumark på de rätta adresserna
  • Riggat och startklart för seminarier, workshops, förtäring och mingel
  • Möjlighet till profilering som sätter ert varumärke och budskap i fokus
  • Hjälp med förberedelser, marknadsföring och genomförande som ni önskar det

Vi är redo inför Almedalsveckan i sommar – är ni? 
Kontakta oss på almedalen@nowa.se eller ring Anders Wallqvist på 0707-220842.

 

Rigagränd.JPG

Almedalen all inclusive

Låt oss ta hand om allt det praktiska, beställer du Almedalen All Inclusive kan vi bistå med moderator, marknadsföring, PR, mingel, middagar, filmning, dokumentation samt alla andra praktiska tjänster.

Få hjälp med kreativa koncept och strategier, projekt- och produktionsledning av arrangemang, marknadsföring och PR-aktiviteter inför och under arrangemanget, mingel och middagar, dokumentation i text/bild/video. Vi löser även alla andra praktiska frågor så som transporter, lagerhållning, vaktmästeri, tillstånd, boende med mera.

Boka arena i Almedalen

Vi har arenor för upp till 200 gäster och när du bokar våra arenor ingår det alltid två grundläggande tjänster – teknikpaketet och servicepaketet. Det innebär att det finns tekniker på plats som sköter ljud och ljus samt servicepersonal som bistår med värdskap, servering och iordningställande av arenan. I våra trädgårdar och arenor ingår också direktsändning av ditt arrangemang på webben.

Alla våra anläggningar är tillgänglighetsanpassade och de kan byta skepnad för att verkligen kommunicera just ert varumärke eller budskap. Det serveras kaffe, te, frukt och vatten vid alla arrangemang och övrig catering beställs helt efter era önskemål.

Intresserad? Låt oss få chansen att presentera vilka möjligheter vi kan erbjuda!

Intresseanmälan →

Kronstallgränd 4

Plats för 140 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Vår trädgård på Kronstallgränd 4 rymmer upp till 140 besökare. Detta är en av Almedalsveckans mest kända och väletablerade arenor.

Detaljer: Tält med plats för 80–100 sittande gäster samt ytterligare 40 stående. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4–6 mikrofoner.
Kronstallgränd 2.JPG
Mellangatan:allmän bild [den snyggaste].jpg

Mellangatan 7

Plats för 160 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Trädgården på Mellangatan 7 rymmer upp till
160 gäster och kan användas för både seminarier, mingel och aktivitetsbaserade arrangemang med mycket interaktivitet.

Detaljer: Tält med plats för 60–80 sittande gäster samt ytterligare 60 stående i trädgården. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4–6 mikrofoner.

Kilgränd 1 övre

Plats för 50 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Lokalen på Kilgränd 1 övre är en lokal från medeltiden med vitkalkade väggar och djupa fönstervalv. Lokalen rymmer 50 gäster och ligger 50 meter från Donners plats.

Detaljer: Lokal med plats för 50 sittande besökare. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare.
Kilgränd övre.JPG
Almedalen_park.jpg

Kilgränd 1 nedre

Plats för 10 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Vår minsta arena är lokalen på Kilgränd 1 nedre. Den passar för mindre seminarier, mingel eller som utställningsyta/exponering. Möjlighet finns att profilera entrén till lokalen. Bästa läge ca 50 meter från Donners plats.

Detaljer: Lokalen ställs iordning utifrån kundens önskemål och behov.