Digital Specialist

Kul att du hittade hit! Vi behöver alltså förstärkning i laget och du som har erfarenhet av att annonsera i digitala kanaler är den vi letar efter. Du är väl bekant med Google Ads, LinkedIn, Facebook, Snapchat, TikTok, m fl. Har du även erfarenhet av SEO, Google Analytics och content ser vi det som pluspoäng. 

 

Det primära, utöver sakkunskapen, är att du är nyfiken, intresserad och strukturerad. Med andra ord är bra kemi och bra referenser viktigare än ett långt CV. Vi tror att du är självgående i yrket och lätt smälter in projekt där vi jobbar över flera discipliner. 

 

Du kommer att arbeta på en byrå som tror på att erbjuda kommunikationslösningar i alla möjliga former. Nyttan för kunden är alltid prio, vare sig det gäller informationskampanjer som förändrar samhällsbeteende eller lanseringskampanjer för chips. Våra kunder kan använda oss för alla sina kommunikationsutmaningar. För att vi skall kunna erbjuda den trygghet och servicegrad vi vill behöver vi vara en del av ett större sammanhang. Där kommer Thinc in – en koncern med företag aktiva i de flesta kommunikationsdiscipliner från konceptutveckling och reklam via medieköp till film- och eventproduktion. 

 

Vi sitter i ljusa, fina lokaler i centrala Göteborg och vi tror på en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Här arbetar vi något kortare dagar och har något längre semester än normalt i branschen. Dels som en kompensation för ett arbetsliv som har både toppar och dalar vad gäller belastning, men framförallt för att vi tror på att alla människor mår bra av att lyckas få ihop vardagspusslet. Självklart har vi friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi har självklart anpassat oss med stabila VPN-kopplingar och goda möjligheter att arbeta hemifrån. 

 

Vill du ansöka och kanske få svar på specifika frågor? Kontakta Michael Stenfeldt via telefon +46 (0)733-17 10 80 eller e-post: michael.stenfeldt@nowakommunikation.se