Digital annonsering vid rekrytering

En rekrytering måste inte kosta tusentals kronor. Vi hjälper dig att synas mot dina mest relevanta målgrupper och konvertera dem till kandidater i din rekryteringsprocess.

Genom målgruppsstyrd annonsering i digitala medier som Facebook, LinkedIn och Google ser vi till att hitta de bästa talangerna baserade på ert behov.

För AstraZeneca lanserade vi en global rekryteringskampanj där alla 45 tjänster blev tillsatta inom utsatt tid.

 

Online Bas

Online Bas kompletterar era befintliga rekryteringsannonser. Vi bygger en målgrupp och styr annonsen mot passiva och aktiva sökande på ett kostnadseffektivt sätt. Inte ovanligt med 50–100 personer som klickar.
Online Bas

Online Plus

Med Online Plus ökar ni synligheten i sociala medier under rekryteringen. Med Plus väljer vi lämpliga kanaler och optimerar annonserna under hela annonseringsperioden, Detta ger ett bättre resultat!
Online Plus

Online Stor

Vårt mest avancerade paket är Online Stor. Här går vi på djupet och målsättningen är att få fram 5–10 relevanta kandidater för tjänsten. Vi gör en avancerad målgruppsstyrning med riktade budskap mot rätt personer.
Online Stor

 

 

Står du inför en utmaning?

Förutom våra paket så kan vi självklart ta fram en skräddarsydd lösning för just dina rekryteringsbehov.

Ring oss på 020 564 564 eller fyll i formuläret nedan för att få råd och information om våra tjänster.


 

iMac-AstraZeneca-mockup.png
iPhone-Elicit IG.png
PM UTV-Site.png

Se våra uppdrag

Vi har med framgång hjälpt kunder som Elicit, Pensionsmyndigheten, Manpower, Sandvik och många fler hitta rätt kollegor.

Se våra uppdrag