Vill du lyckas i Almedalen?

Nowa är en av Almedalsveckans mest erfarna arrangörer med tre trädgårdar och två lokaler i bästa läge. Vi anordnar årligen ett 70-tal ­seminarier och event tillsammans med våra kunder. 

På några år har vi lyckats etablera våra trädgårdar och lokaler som några av de mest attraktiva platserna för arrangemang av seminarier, mingel, middagar och andra aktiviteter under Almedalsveckan.

 

Digidalen

2017 etablerade vi en ny arena i Almedalen för ett smartare och bättre Sverige där digitaliseringsfrågor står i fokus. Vi vill samla engagerade aktörer från offentlig sektor och näringsliv för att diskutera hur den digitala transformationen kan användas för att utveckla samhället på ett smart och effektivt sätt. Vill du vara med i Digidalen 2018?

Besök Digidalen.se →
freestocks-org-72172.jpg
greg-rakozy-38802.jpg

Boka arena i Almedalen

Vi har arenor för upp till 250 gäster och när du bokar våra arenor ingår två paket – teknikpaketet och servicepaketet. Det innebär att det kommer finnas tekniker på plats som sköter ljud och ljus samt servicepersonal som bistår med värdskap, servering och iordningställande av arenan.

Det serveras kaffe, te, frukt och vatten vid alla arrangemang och det finns möjlighet att beställa övrig catering beställs efter era önskemål.

Almedalen all inclusive

Låt oss ta hand om allt det praktiska, köper du in Almedalen All Inclusive kan vi bistå med moderator, marknadsföring, PR, mingel, middagar, filmning, dokumentation samt alla praktiska tjänster.

Få hjälp med kreativa koncept och strategier, projekt- och produktionsledning av arrangemang, marknadsföring och PR-aktiviteter inför och under arrangemanget, mingel och middagar, dokumentation i text/bild/video samt praktiska frågor så som transport, lagerhållning, vaktmästeri, boende med mera.

Intresseanmälan →
Rigagränd.JPG

Rigagränd/Strandgatan

Plats för 250 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Vår trädgård på Rigagränd/Strandgatan rymmer upp till 250 gäster. Trädgården har två nivåer med en trevlig trädgårdsdel som passar för mingel och exponering/utställning och en övre del med seminarieyta med plats för 200–250 gäster.

Detaljer: Tält med plats för 200 sittande gäster samt ytterligare 50 stående. Scen med plats för 6–8 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4–6 mikrofoner.

Kronstallgränd 4

Plats för 140 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Vår trädgård på Kronstallgränd 4 rymmer upp till 140 besökare. Dagens Snackis varje morgon och Speakers Corner med Kommunikatörsminglet varje eftermiddag har gjort trädgården till en av Almedalsveckans mest kända och väletablerade arenor.

Detaljer: Tält med plats för 80–100 sittande gäster samt ytterligare 40 stående. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4–6 mikrofoner.
Kronstallgränd 2.JPG
Mellangatan:allmän bild [den snyggaste].jpg

Mellangatan 7

Plats för 160 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Trädgården på Mellangatan 7 rymmer upp till
160 gäster och kan användas för både seminarier, mingel och aktivitetsbaserade arrangemang med mycket interaktivitet.

Detaljer: Tält med plats för 100–120 sittande gäster samt ytterligare 60 stående. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4–6 mikrofoner.

Kilgränd 1 övre

Plats för 70 gäster

Lokalen på Kilgränd 1 övre är en lokal från medeltiden med vitkalkade väggar och djupa fönstervalv. Lokalen rymmer 70 gäster och ligger 50 meter från Donners plats.

Detaljer: Lokal med plats för 50 sittande besökare samt ytterligare 20 stående gäster. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare.
Kilgränd övre.JPG
Almedalen_park.jpg

Kilgränd 1 nedre

Plats för 20–25 gäster

Vår minsta arena är lokalen på Kilgränd 1 nedre. Den passar för mindre seminarier, mingel eller som utställningsyta/exponering. Möjlighet finns att profilera entrén till lokalen. Bästa läge ca 50 meter från Donners plats.

Detaljer: Lokalen ställs iordning utifrån kundens önskemål och behov.