Vill du lyckas i Almedalen 2019?

Nowa är en av Almedalsveckans mest erfarna arrangörer med flera trädgårdar, lokaler och arenor med bästa tänkbara läge i Visby. Under politikerveckan i somras genomfördes ett 80-tal lyckade seminarier och event med oss som partner.

Under de senaste tio åren har vi byggt upp en genuin erfarenhet, skaffa de rätta kontakterna och skapat förutsättningar för att kunna erbjuda professionellt stöd på attraktiva platser för seminarier, mingel, middagar och andra aktiviteter under Almedalsveckan.

Inget uppdrag är för litet eller stort. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas på det sätt som är rätt för var och en. Med oss som stabil grund för en helhjärtad satsning i Almedalen. Och handgriplig hjälp med det som behövs för att verkligen lyckas.

Digidalen

2017 etablerade vi en ny arena i Almedalen för ett smartare och bättre Sverige där digitaliseringsfrågor står i fokus. Vi vill samla engagerade aktörer från offentlig sektor och näringsliv för att diskutera hur den digitala transformationen kan användas för att utveckla samhället på ett smart och effektivt sätt. Under 2018 växte arenan i omfång och antal besökare. Arenan byter placering 2019 och du hittar den i folkvimlet på Hästgatan 10 i fortsättningen, här kan den fortsätta att växa. Vill du vara med oss i Digidalen 2019?

Besök Digidalen.se →
freestocks-org-72172.jpg
greg-rakozy-38802.jpg

Boka arena i Almedalen

Vi har arenor för upp till 250 gäster och när du bokar våra arenor ingår det alltid två grundläggande tjänster – teknikpaketet och servicepaketet. Det innebär att det finns tekniker på plats som sköter ljud och ljus samt servicepersonal som bistår med värdskap, servering och iordningställande av arenan. I våra trädgårdar och arenor ingår också direktsändning av ditt arrangemang på webben.

Alla våra anläggningar är tillgänglighetsanpassade och de kan byta skepnad för att verkligen kommunicera just ert varumärke eller budskap. Det serveras kaffe, te, frukt och vatten vid alla arrangemang och övrig catering beställs helt efter era önskemål.

Intresserad? Låt oss få chansen att presentera vilka möjligheter vi kan erbjuda!

Intresseanmälan →

Almedalen all inclusive

Låt oss ta hand om allt det praktiska, beställer du Almedalen All Inclusive kan vi bistå med moderator, marknadsföring, PR, mingel, middagar, filmning, dokumentation samt alla andra praktiska tjänster.

Få hjälp med kreativa koncept och strategier, projekt- och produktionsledning av arrangemang, marknadsföring och PR-aktiviteter inför och under arrangemanget, mingel och middagar, dokumentation i text/bild/video. Vi löser även alla andra praktiska frågor så som transporter, lagerhållning, vaktmästeri, tillstånd, boende med mera.

067A6588.jpg

Hästgatan 10

Plats för 250 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Vår arena och trädgård på Hästgatan 10 rymmer upp till 250 gäster. Arenan har en trevlig trädgårdsdel som passar för större mingel och exponering/utställning och seminarieyta med plats för 200–250 gäster.

Detaljer: Tält med plats för 200 sittande gäster samt ytterligare 50 stående. Scen med plats för 6–8 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4–6 mikrofoner.

Kronstallgränd 4

Plats för 140 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Vår trädgård på Kronstallgränd 4 rymmer upp till 140 besökare. Dagens Snackis varje morgon och Speakers Corner med Kommunikatörsminglet varje eftermiddag har gjort trädgården till en av Almedalsveckans mest kända och väletablerade arenor.

Detaljer: Tält med plats för 80–100 sittande gäster samt ytterligare 40 stående. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4–6 mikrofoner.
Kronstallgränd 2.JPG
Mellangatan:allmän bild [den snyggaste].jpg

Mellangatan 7

Plats för 160 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Trädgården på Mellangatan 7 rymmer upp till
160 gäster och kan användas för både seminarier, mingel och aktivitetsbaserade arrangemang med mycket interaktivitet.

Detaljer: Tält med plats för 100–120 sittande gäster samt ytterligare 60 stående. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4–6 mikrofoner.

Kilgränd 1 övre

Plats för 70 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Lokalen på Kilgränd 1 övre är en lokal från medeltiden med vitkalkade väggar och djupa fönstervalv. Lokalen rymmer 70 gäster och ligger 50 meter från Donners plats.

Detaljer: Lokal med plats för 50 sittande besökare samt ytterligare 20 stående gäster. Scen med plats för 4–6 paneldeltagare.
Kilgränd övre.JPG
Almedalen_park.jpg

Kilgränd 1 nedre

Plats för 20–25 gäster – Tillgänglighetsanpassad

Vår minsta arena är lokalen på Kilgränd 1 nedre. Den passar för mindre seminarier, mingel eller som utställningsyta/exponering. Möjlighet finns att profilera entrén till lokalen. Bästa läge ca 50 meter från Donners plats.

Detaljer: Lokalen ställs iordning utifrån kundens önskemål och behov.